Ademen is de spiegel van jou gezondheid


Wanneer je naar een baby kijkt dan zie dat het met het hele lichaam ademt. Het kleine lichaampje beweegt mee met het ritme van de adem. Dit vind je niet meer terug bij een volwassen mens. Alles wat wij meegemaakt hebben doet dat het ademen minder natuurlijk gaan.

Al je gevoelens en gedachten hebben invloed op hoe je ademt. Wanneer je angstig of verdrietig bent, dan zal de adem vooral aanwezig zijn in jouw borstgebied. Ben je in balans en relaxed, dan bevindt de adem zich in je buik. Ook de herinnering aan belangrijke gebeurtenissen in jouw leven kan jouw adembeweging veranderden.


De adem stokt en zo houden we dus het trauma vast.


Het vasthouden van die traumatische gevoelens –of die nu groot of klein zijn- veroorzaakt een herinnering in het geheugen van je lichaam, dat dan weer tot een energetische blokkade kan leiden. De energiestromen in jouw lichaam worden geblokkeerd en hierdoor ontstaan -soms vaag definiëerbare- lichamelijke en geestelijke klachten zoals pijn, angst, stress, slaapproblemen, woede…


Wat doet de ademcoach?


Blokkades in de energiestroom opheffen


Onderdrukte mentale en emotionele trauma’s zetten zich vast in het lichaam en veroorzaken blokkades in de energiestromen. Via een ademsessie kan ik jou helpen wanneer je jouw klachten niet kan definiëren of herkennen. Een begeleide verbonden ademhalings-sessie kan deze mentale en emotionele trauma’s aan de oppervlakte brengen en in het bewustzijn opnemen. Door een ademsessie wordt op natuurlijke wijze stress verminderd en lichamelijke ongemakken verzacht en werkt aldus ontspannend.


Hello world

De verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek zonder pauzes


Er is geen rust tussen de in- en uitademing. Dit proces zorgt ervoor dat de natuurlijke verbinding tussen geest en lichaam hersteld wordt. Daarnaast worden naargelang jouw behoefte drukpunt-, klankexpressie en andere technieken gecombineerd met de verbonden ademhaling om deze te ondersteunen of te leiden. Zo worden blokkades opgeruimd en kan de energie weer stromen. Je kan je tijdens een sessie, wanneer je overmand wordt door de loskomende emoties, heel spontaan vocaal of fysiek uiten.


De ademcoach helpt je loslaten


Als ademcoach is het mijn taak om jou door dit proces van loslaten te leiden via een ademsessie. Na een inleidend gesprek gaat de sessie van start in een rustige ruimte en in een sfeer van overgave en vertrouwen.Hello world

De natuur heelt


Soms voel je al direct het effect van de sessie, soms duurt het even voor jouw lichaam reageert op het opheffen van de blokkades. Het is belangrijk na de ademcoachsessie veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te spoelen en contact te zoeken met de natuur.

Onvergetelijk


“De ademhalingssessie die ik bij Sabine mocht volgen was onvergetelijk. Sabine begeleidt je op een veilige en krachtige manier doorheen je unieke proces. Ze voelt exact aan waar extra steun nodig is om door blokkades te kunnen ademen  Achteraf voelde ik me duidelijk veel ontspannender en lichter. Een echte aanrader”


Veerle


Krachtig


Zacht, empathisch, lief en zo KRACHTIG. Een top vrouw met de juiste capaciteiten om een sessie ademen in de totaalbeleving krachtig en met effect te laten gewaarworden. Sabine geeft een enorm gevoel van veiligheid en vertrouwen tijdens het geven van haar sessie. Ze weet perfect wanneer en op welke manier ze je moet ondersteunen om je er doorheen te laten ademen. Rustiger, lichter, blijer, krachtiger en met nieuwe inzichten door het opheffen van de blokkades wandel ik er momenteel doorheen.


Kelly


Doortastend


"Sabine is een topmadam met tonnen levenservaring. Ze weet je te begeleiden in alle rust en sereniteit. De ademsessies met haar zijn zacht maar doortastend. Dankjewel


Cindy